Returnering er gratis og nemt inden for 15 dage efter modtagelse af din ordre, hvis de er kvalificerede i henhold til vores returpolitik. 

Avant-Garde Paris lader dig vælge fra vores brede udvalg af design og lader dig så også vælge igen! Følg denne nemme proces for returnering eller ombytning:

  • Produktet kan returneres eller ombyttes inden for 15 dage.
  • Sikre en pakke med det originale produkt med den originale emballage inklusive tags og faktura. Vær opmærksom på, at produktet skal være i original stand og ikke må være brugt eller slidt. Adresser pakken til: 17-Felix Kanitz St., 1. sal, Apt. 2, Primorski-distriktet, Varna-9002, Bulgarien.
  • Ret en anmodning om at returnere/ombytte produktet ved at sende billeder af produktet, faktura og tags via e-mail: bonjour@avantgardeparis.fr .
  • En gratis, omvendt afhentning vil blive behandlet fra kundens adresse inden for 3-5 hverdage.
  • I tilfælde af manglende tag, faktura eller et manipuleret produkt, behandles refusionen ikke.

Ved returnering af produktet vil tilbagebetalingen blive behandlet i form af butikskredit eller til den oprindelige betalingsmåde. Kreditterne og kuponen er gyldige i 1 år, som du kan bruge til at købe ethvert produkt @ www.avantgardeparis.fr . Returnering er ikke gyldig for tilpassede produkter.

I tilfælde af ombytning kan du købe samme eller ethvert andet produkt @ www.avantgardeparis.fr afhængig af lagertilgængelighed.

For at annullere din ordre skal du kontakte kundeservice inden for 24 timer efter at du har foretaget et køb.

Bemærk venligst, at Avant-Garde Paris forbeholder sig alle rettigheder til at opdatere politikken til enhver tid.

Tilslut via bonjour@avantgardeparis.fr for spørgsmål og assistance.

God shopping!

Avant-Garde Paris