fremtiden nutiden er kvindelig”.

Kvinder og mode er nået langt sammen. Fra en tid, hvor smykker kun var pryd til de tider i dag, hvor smykker er en af ​​de stærkeste former for selvudfoldelse for kvinder.

Avant-Garde Paris er et luksusmærke, der lægger sit bedste bidrag frem til denne revolution ved at frembringe smykkekollektionen af ​​stor finesse, fuld af farver og klar til at give et stiludsagn. Inspireret fra gaderne i Paris, selve modebyen, består vores produktlinje af smykker, der skiller sig ud og er beregnet til at være det perfekte match til dine modige personligheder. Skønhed er, hvem du er, smykker er prikken over i'et. Sørg for at vælge den rigtige type glasur til dig selv med Avant-Garde Paris. Kanalér den fortryllende femme fatale inde i dig, din indre skønhed, din stil, det ekstraordinære i det almindelige liv med et udvalg af overdådige smykker, og efterlader dem i ærefrygt og undren, da et lille mysterium rækker langt.

Som Marilyn Monroe selv sagde: "Vi er alle stjerner, vi fortjener alle at glimte"

Og Avant-Garde Paris bringer al bling til byen med certificerede og testede smykker af høj kvalitet, lyse, farverige og mode, omhyggeligt udformet med unikke design og er værd at bruge hver en krone.

Avant-Garde Paris